jueves, 15 de febrero de 2018

AVUI 15 DE FEBRER...




Avui dia 15 de Febrer....., Dia Internacional del Càncer Infantil, vagi per endavant ,el meu suport i el més profund sentiment de solidaritat a totes les famílies, que s'han d'enfrontar al diagnòstic de càncer d'un dels seus infants.

El meu cor, el de "nineka", el de la meva família i el de l'Arnau, el de les ninekaires hi serà sempre amb vosaltres i amb la vostra lluita , amb els vostres petits valents que pateixen la malaltia, als que la superen, i amb els que malgrat l'empenta i el coratge que hi posen, ens deixen i marxen del nostre costat.

• Per cada nen diagnosticat de càncer hi ha 200 adults, per tant els recursos a la investigació es destinen on hi ha més casos. Aquesta situació colpeja com sempre a un dels col·lectius més vulnerables, els infants.....

• El càncer infantil és la primera causa de mortalitat entre els 0 i els 14 anys en països desenvolupats. A Espanya es diagnostiquen al voltant de més de 1.200 diagnòstics.

• El laboratori de L'Hospital Sant Joan de Dèu, és l'únic Hospital a l'estat que actualment té un equip de 25 investigadors oncològics per la recerca de nous fàrmacs i nous tractaments. Però si penseu que aquest equip de professionals de renom es manté gràcies a les ajudes o subvencions que puguin rebre, esteu molt equivocats.

• El manteniment d'aquest laboratori depèn de la solidaritat. Un milió d'euros és el cost de mantenir aquest equip, 800.000 € són aportats gràcies a iniciatives solidàries d'un munt de persones, dels pares dels nens malalts, dels seus familiars, de moltes entitats i del mateix Hospital Sant Joan de Déu.

A Cornellà, tot just aquesta setmana hem començat els tallers per la propera exposició "1000 i una nineka 2019", on les ninekaires confeccionaran més de 1. 000 ninekas.
Petites obres d'art plenes de solidaritat d'amor i de talent creatiu. Un cop les venguem totes, cobrirem les despeses de 6 mesos d'investigació oncològica.

També, la Guàrdia Urbana de Cornellà, ha posat a la venda els escuts solidaris #pelsvalents contra la lucha del cáncer infantil #escutssolidaris.

A la nostra ciutat, Cornellà,  també volem...., què algun dia no hi hagi ni un nen amb càncer.
Nineka

No hay comentarios: