viernes, 23 de marzo de 2012

TALLER I PROJECTE MIL I UNA NINEKA ......


Hola a totes !
Be tal i com hem quedat aquest el Dimecres passat , ja tant sols faltarà posar l’imperdible a NINEKA, i ja esta!
Jo portaré les targetes per posar-les dins d’una bossa de cel•lofana . Aquestes bossetes ens les donarà l’Ajuntament.
En les targetes haurem de posar el segell de l’Ajuntament de Cornellà, per la seva col•laboració.
Faltarà decidir qui estarem el dia 13 de Maig en la paradeta
Us ensenyaré com poder fer una NINEKA sense tindre que passar per “embarrilar” fill ferros.A la canalla els hi resultarà més fàcil i gaudiran molt més
Les farem amb cordó i us portaré la meva caixa, per tal de que veieu com organitzar el material que s’utilitza per fer NINEKAS.
Tal i com van comentar aquestes NINEKAS és vendran el dia 13 de Maig. Si les venen totes doncs seran 300,00€ que donarem “ PER LA RECERCA E INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER INFANTIL”
I ara parlem del projecte “1000 I UNA NINEKA”
Tal i us vaig explicar son més de mil casos de diagnòstic de càncer infantil e edats de 0-15 anys, en España. L’últim estudi apunta que ja van per els 1.200.
Es la segona causa de mortalitat infantil en el España, fan falta encara molt de camí per recórrer i els projectes de recerca e investigació costen molts diners, i es clar les arques públiques no donen..., no entrarem en aquest tema, doncs no vull fer política.
L’ intenció és formar un grup de mares/pares/nens/nes, d’unes 50 persones si son més no importa, i si son menys, més feina tindrem les altres . Però la feina no importa si al final s’assoleix l’objectiu.
Aquest grup de mares ens reuniríem un cop a la setmana, o be per grups de 25 o de 15, dona igual. Podríem agrupar-nos per proximitat, per escoles, per barris ...etc.
Aixó no vol dir que tots el Divendres tothom hagi de vindre obligatòriament. Tampoc que us tingueu que desplaçar, ja ho faria jo.
O sigui que si un divendres estic en Almeda al proper puc anar a Fontsanta i així anirem fem.
Si som 50 persones vol dir que cada una hauria de fer 20 NINEKAS. Els Materials que precisarà cada persona obligatòriament serà 20 boles de fusta i el fill ferro que ja heu vist com és.
Les boles de fusta en qualsevol botiga de manualitats les podeu trobar. A Cornellà les venen en ARCRETANATA i valen 0,30 cm. o sigui 6,00,€ les 20 boletes.
Dels fills ferros ja m’encarrego jo , miraré on poder trobar-los i ja ho arreglarem . A casa hem tinc o sigui que per començar ja tindrem.
A part d’aquets materials obligatoris, desprès cada persona haurà de portar trossets de teles,fills , llanes, puntilles, be allò que tingueu i que penseu que us pot fer servir.
Evidentment també tindrem que tindre agulles, tisores, i quant el dia què quedem almenys hi havia de haver-hi dues pistoles de silicona, jo en tinc una , o sigui que amb un altre més hi ha prou.
El dia que quedem no cal portar totes les teles, totes les puntilles, tots els fills, si més no una miqueta de cada cosa.
A final d’any cada una de les persones que formen el grup haurem de haver fet 20 NINEKAS.
Encara que ja se que esteu molt emocionades fer-les i vendre-les el més aviat possible, es millor que esperem al dia 13 de Febrer per fer-ho . Doncs si no la gent es cansarà de veure-les i potser l’acte no tindríem tant d’èxit. Encara que no son diners molts diners el que costa NINEKA, son moment molts durs econòmicament parlant, i si una persona ja la comprada, un més o dos avant , no la comprarà el dia de l’exposició.
L’exposició és faria al Palau de Can Mercader, i de l’organització ja hem parlariem.......
Vindria representats de l’Hospital de Sant Joan de Deu, de l’Ajuntament i l’objetiu es recaptar 10.010,00 €, com a mínim ( si les venen totes),
Espero que haver-me explicat bé.
Ja sabeu que estic a la vostra disposició
El grup de mares es podria dir : " Grup de mares NINEKA "
Us envio l'imatge.
Be guapes! Ja hem direu !
Fins Dimecres

No hay comentarios: