viernes, 26 de abril de 2013

LA FAMÍLIA DEL JOSE I L'ALBERT


Aquels i aquelles que hem coneixeu, motes vegades us he dit que malgrat les adversitats de la vida, sempre hem de donar gràcies per tot.
Jo al principi no entenia aquesta frase, una amiga molt intima s'encarrega de recordar-m'ho sempre que tinc una baixada.
I ara és un moment de fer menció en aquesta frase. La vida m'ha portat a conèixer a la Familia del Jose i de
l'Albert.

No hi han paraules per descriure el vincle que ens uneix a la Elena, mare del Albert,la seva família i a mi. Seria molt llarg d'explicar i no trobaria les paraules que fessin justícia en aquest lligam.
Encara que no ens veiem tant com volen, se que hi est, quant dic que hi est, no ho dic per dir-ho.
Se de sobres que a l'hora que fos despenjaraia el telèfon i la tindria al meu costat, entenent tot el que sento i tot el que hem passa.

L'Albert, el Jose i l'Arnau, son companys de viatge, els hi son plegats en aquell lloc, i nosaltres hem de transitar en aquest intentant no caure i mantenir la il·lusió.
Però es molt dur!

Gràcies a tots aquells que heu comprat ninekas i us heu interessat per el projecte mitjançant aquesta família tant meravellosa, que es compon de una llarga llista de germans,germanes,cosins, cosines, tiets,  tietes, nebots, nebodes, nets, netes...etc.

Hi seré allà per el que necessiteu!!!

Gràcies!!!!
No hay comentarios: